V SeniorCentru v Terezíně se fandí hokejistům

0
59

Terezín – Když jde o lední hokej, celé Česko se spojí – včetně klientů SeniorCentra SeneCura v Terezíně, kde vznikla samostatná fan zóna. 

Fandilo se samozřejmě v zápasech domácích hráčů. Týmový duch, který je hlavní zbraní českého týmu, byl inspirací i pro personál domova. „Opět se spojili pracovníci péče, kuchyně, aktivizace a společně jako jeden tým jsme během jednoho ze zápasů udělali krásné odpoledne našim klientům,” říká ředitel Ondřej Jebavý. Nechyběla proto výzdoba ani skvělé občerstvení od místních kuchařů.

V SeniorCentrech SeneCura jsou podobné aktivity velice časté. Personál nevynechá jedinou příležitost, aby zorganizoval klientům možnost užít si čas společně jako jedna přátelská komunita.

Kromě aktuálního hokejového šílenství se v SeniorCentrech SeneCura slaví narozeniny, život se točí i kolem společenských událostí a mezigeneračních setkávání. Mezi klienty jsou velice oblíbené, protože vytváří atmosféru radosti a sdílení. Kromě toho do domovů často zavítají herci, umělci a další zajímavé osobnosti – například s přednáškami a besedami.

Autor: Filip Soukup

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Hry na chodník lákají k zábavě pod širým nebem
Další článekV. ŽERNOSEKY: Rodinný den v Parku inspirace

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno