Sobota, 27 července, 2024
19.9 C
Litoměřice
DomůZprávyTiskové zprávyTento trend jste neznali! Černé pánské džíny v kombinaci s barevnými doplňky...

Tento trend jste neznali! Černé pánské džíny v kombinaci s barevnými doplňky – 3 nejlepší kombinace

Jestliže chcete být v letošní sezóně trendy, zkuste do svých outfitů zařadit také černé pánské džíny. Skvěle se pak budou vyjímat s pestrobarevnými stylovými doplňky. Pokud nejste zrovna módní guru, nevadí. Na následujících řádcích si na možné kombinace posvítíme pěkně zblízka. Inspirace je tu!

Jak zakomponovat černé džíny pro muže do ležérních outfitů?

Pánské černé džíny se budou skvěle vyjímat v outfitu v ležérním stylu. Zvolit můžete volnější regular fit nebo relaxed fit kousky v černém provedení. Ty pak můžete sladit např. s kostkovanou košilí nebo s pohodlným barevným tričkem s potiskem. Samotný potisk může mít mnoho podob. Někdo dá přednost malému logu své oblíbené značky, jiný zase upřednostní celoplošný potisk. Řiďte se tedy při výběru svým vlastním vkusem. Černé džíny pro muže na sobě mohou mít i pestrobarevné detaily. In budou kousky s výraznými řetízky i s nášivkami. Tyto kousky podtrhnou ležérní styl outfitu a udělají ho neobyčejným. Módní černé pánské rifle najdete také na oblíbeném e-shopu Bolf. Tady si přijde na své i ten nejnáročnější z vás. K černým pánským riflím v regular fit střihu můžete přidat i barevný pánský pásek nebo brýle s barevnými obroučkami. Nezapomínejte však na to, že by měly vaše doplňky v outfitu společně ladit. A to nejen svou barvou, ale také strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit sjednotí a bude působit harmonicky.

Jak zařadit černé pánské rifle do sportovně laděných outfitů?

Černé rifle pro pány můžete zakomponovat i do outfitu v sportovních duchu. Stačí, když si k nim zvolíte polo triko s úhledným límečkem. To totiž kombinuje elegantní a sportovní styl oblékání. Do sportovních outfitů lze přidat i smart hodinky v digitálním provedení. In bude letos také baseballová čepice nebo truckerka. Do sportovně laděných outfitů můžete letos k černým pánským riflím zvolit i výrazné boty. In budou např. sneakers na vyšší a robustní platformě. In budou modely v svítivých barvách. Pánové si tak mohou vybírat boty a doplňky v neonově žluté, v oranžové nebo v zářivé zelené barvě. Fantazii se meze nekladou. Do sportovních outfitů pak budou dobrou volbou i pestrobarevné ledvinky nebo pánské kožené batohy.

Jak vytvořit za pomoci černých pánských riflí elegantně laděný outfit?

Černá je barva univerzální a elegantní. Přirozeně tak můžete s černými džíny vytvořit i povedený elegantní outfit. Stačí, když do něj zařadíte slušivou pánskou košili s barevnými knoflíčky. Ve stejné barvě pak mohou být i další doplňky v outfitu. Do elegantních outfitů se vám bude perfektně hodit kožený barevný pásek, pánské hodinky s koženým řemínkem nebo sluneční brýle. V elegantních outfitech se blýsknou černé pánské rifle v slim fit provedení. Ty dokonale obepnou vaši postavu a dají tak vyniknout vaší mužné figuře. Také taška přes rameno v semišové verzi parádně dozdobí elegantní outfit. Nebojte se barevných kombinací a experimentujte! Černá barva na riflích vybízí k využití barevných módních doplňků. Směle do toho!

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -