Pondělí, 20 května, 2024
19.8 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyV Lovosicích vystoupí nevidomý klavírista a zpěvák Jan Jareš

V Lovosicích vystoupí nevidomý klavírista a zpěvák Jan Jareš

Lovosice – Sál Městské knihovny Lovosice bude v úterý 14. května hostit zcela mimořádný koncert. Od 17 hodin zde totiž bude vystupovat Jan Jareš – nevidomý zpěvák a klavírista. Pořad nese název „Hudba je lék,“ vstupné 50,- Kč. Předprodej lístků v oddělení beletrie.

V programu zazní úspěšné písně z Janova repertoáru i známé skladby české a světové populární hudby.  

Jan Jareš absolvoval Pražskou konservatoř jako jediný nevidomý student v historii školy. Způsob, jakým dokázal zhodnotit své nadání, je povzbuzující v mnoha ohledech. Čeká nás ojedinělý hudební zážitek!

Jan Jareš pochází z Hradce Králové, aktuálně žije v Praze. Živí se jako hudebník, vystupuje po celé republice. Mimo to rád čte a věnuje se turistice a sportu. V hudebním světě není neznámou – vyšla mu už dvě alba písní.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -