Úterý, 7 května, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůKulturaVinařské Litoměřice ani letos nezklamou

Vinařské Litoměřice ani letos nezklamou

Litoměřice  – Vinařské  Litoměřice jsou tu! V letošním roce pouze jednodenní mezinárodní prodejní výstava vín se koná tuto sobotu 27. dubna v litoměřickém Domě kultury. Akce začíná v 10 hodin dopoledne a skončí úderem 20. hodiny.  K dobrému vínku bude po celý den hrát cimbálová muzika s Jožkou Šmukařem.

V 15 hodin je na programu slavnostní vyhlášení výsledků soutěže vín a předání ocenění.

Ochutnat a zakoupit budete moci vína od více než 40 vystavovatelů, mezi kterými je například Vinařství Skrášek, Rodinné vinařství Mikulenkovi z Velkých Žernosek, Vinařství pod Radobýlem, Školní statek Mělník, Vinařství Znovín Znojmo, Réva Rakvice a mnoho dalších.

Vstupné je 100,- Kč.

Vinařské Litoměřice pořádá společnost ORTOPEDICKÉ CENTRUM s. r. o. ve spolupráci s městem Litoměřice, MKZ Litoměřice a Cechem českých vinařů.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -