Sobota, 4 května, 2024
17.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceMájový benefiční volejbal pro hospic se blíží

Májový benefiční volejbal pro hospic se blíží

Litoměřice – Májový benefiční volejbalový turnaj pro Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích se blíží. Letos se uskuteční v sobotu 11. května od 9 hodin. Přihlásit se na něj můžete do středy 8. května. Stačí napsat e-mail na ucetnictviterezie@gmail.com. Tradiční akci na podporu litoměřického hospice opět organizuje Zdeňka Terezie Špringlová.

Hrát se bude na hřištích ZŠ Masarykova a na antuce u Sokola. Na dobrou věc přispějete také koupí občerstvení na zahradě základní školy. Bude i gril!

„Výtěžek posledního mikulášského turnaje dosáhl 32 000 Kč,  díky kterým jsme mohli nakoupit malířské potřeby pro naši ošetřovatelku Jitku, která ve svém volnu namalovala krásné obrazy na jednotlivé pokoje. Nyní připravuje obrazy pro dolní patro na téma čtyři roční období. V minulém roce jsme zase mohli pořídit z výtěžku speciální zdravotnický převazový vozík nebo toaletní vozíky pro pacienty. Letos bychom rádi finanční podporu použili na nové polštáře a pyžamové a noční košile pro pacienty lůžkového hospice,“ informoval Hospic sv. Štěpána o účelu turnaje na svém webu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -