Sobota, 4 května, 2024
10.9 C
Litoměřice
DomůKulturaPřijďte ochutnat výbornou kávu! Podpoříte Nadační fond Delfín!

Přijďte ochutnat výbornou kávu! Podpoříte Nadační fond Delfín!

Litoměřice – Znáte misijní kávu Agapé? Ne? V tom případě přijďte tento pátek 26. dubna do sídla Nadačního fondu Delfín – Šance dětem a vyslechněte si fantastický kávový příběh s dobrým koncem! Litoměřický NF Delfín najdete na adrese Na Valech 85/35, akce odstartuje úderem 18. hodiny. Veškerý výtěžek akce podpoří Nadační fond Delfín.

Kávu Agapé pěstují v Ugandě. Plantáž tam vznikla na základě přátelství litoměřického diecézního ředitele Luboše Fronka s knězem Johnem z Ugandy. Právě o tom, jak se to všechno seběhlo a co to přineslo nejen lidem v Ugandě, ale i těm v Česku, se bude v pátek povídat. Kávu Agapé budete moci na místě také rovnou ochutnat.

Nadační fond Delfín – Šance dětem financuje dětem ze sociálně znevýhodněného prostředí mimoškolní aktivity a volnočasové kroužky. Pomáhá dětem z Litoměřic a okolí, přičemž spolupracuje se Základní uměleckou školou Litoměřice, sportovními kluby a dalšími organizacemi.

Více o Nadačním fondu Delfín – Šance dětem si přečtěte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -