Pátek, 3 května, 2024
15.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV Litoměřicích dnes děti zabaví Kája a Bambuláček

V Litoměřicích dnes děti zabaví Kája a Bambuláček

Litoměřice – Culíkatá holka a malý zlobivý kluk s modrou bambulí, který pochází z vesnice jménem Bambulkov. Od doby, co se poznali, tvoří tihle dva nerozlučnou dvojku a na youtube kanále „Kája a Bambuláček“ prožívají společně nejedno dobrodružství. Přijďte se s nimi pozdravit dnes – v sobotu 20. dubna – v 15 hodin do Kulturního a konferenčního centra v Litoměřicích!

Program plný písniček, soutěží a veselých kostýmů bude trvat zhruba hodinu. Zazní nejen známé hity jako například Lama Dance, Dalmatin nebo Kulička, ale i písničky úplně nové.

„Děti reagují na moje písničky naprosto fantasticky. Naše show je jich plná, také bláznivých kostýmů, barevných světel, tance a hlavně smíchu. Zábavné dialogy jsou doplněny nečekanými situacemi, kdy nám zavolá slon, přijde za námi dalmatin nebo nás postraší strašidlo,“ popsala v minulosti Kája pro televizi Nova.

Zpěvačka Kája Blehová bývá označována za nástupkyni Dády Patrasové.

Lístky na dnešní představení v Litoměřicích koupíte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -