Čtvrtek, 2 května, 2024
14.5 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyMezinárodní pivní festival veřejnosti představí 23 pivovarů

Mezinárodní pivní festival veřejnosti představí 23 pivovarů

Litoměřice – Už dnes úderem 16. hodiny startuje Mezinárodní pivní festival na Zahradě Čech – část pro veřejnost. Stánky s lahodným mokem a bohatá nabídka občerstvení na Vás budou čekat na venkovní ploše výstaviště v sektoru A. Festival bude probíhat i v sobotu 20. dubna – od 14 hodin do půlnoci.

Akce se koná za každého počasí, zima Vám na výstavišti nebude – jsou připravené tepelné hřiby a bude i vnitřní posezení v pavilonu.

Ochutnat můžete několik desítek druhů piv a také piva ochucená, cidery, pivní speciály, pálenky, ale také vína a sekty.

Nebude chybět ani kulturní program. V pátek zahraje kapela Vynález Zkázy a kapela Hrajeto. O sobotní program se postarají kapela Penál, Kabát revival Varnsdorf a kapela Trilobit-Rock. Vrcholem programu se stane v sobotu v 17 hodin slavnostní vyhlášení výsledků degustační soutěže, kterou výstaviště hostilo od středy.

Na Mezinárodním pivním festivalu budete moci ochutnat produkci například Žateckého pivovaru, jihočeského Pivovaru Hulvát, Pivovaru Březí koza,  jičínského Pivovaru Lončák nebo Pivovaru Rohozec z Českého ráje.

Vstupné  na akci: 150,- Kč Lístky si můžete pořídit z pohodlí domova – ZDE.

Časový harmonogram programu:
Pátek 19. 4.
18.00   kapela Vynález Zkázy
21.00   kapela Hrajeto
Sobota 20. 4. 
15.00    kapela Penál
17.00    Slavnostní vyhlášení výsledků degustační soutěže
19.00    Kabát revival Varnsdorf
22.00    kapela Trilobit-Rock

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -