Úterý, 30 dubna, 2024
13.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceV sobotu proběhne první z letošních bleších trhů

V sobotu proběhne první z letošních bleších trhů

LITOMĚŘICE: Již tuto sobotu 20. dubna přivítá Tržnice Felixe Holzmanna v Litoměřicích první z řady letošních bleších trhů. Po zimní pauze si tak na své přijdou fanoušci udržitelného životního stylu, kteří rádi nabídnou své nepotřebné věci, které druhým mohou ještě naopak nějakou dobu sloužit. Je to místo, kde můžete dát nový život věcem, které už vám neposlouží, a najít nové milovníky pro tyto poklady. Každý předmět má svůj příběh a pro někoho může být právě ten správný poklad.

Pravidla trhů jsou stejná, jako v loňském roce. Vstup na bleší trh je zdarma a otevřený všem zájemcům. „Místa nikomu předem nerezervujeme, kdo dřív přijde, má jisté místo,“ upřesňuje fungování Litoměřického blešáku jedna z organizátorek Renata Vášová a dodává „Na tržnici jsou místa rezervovaná pro sezónní prodejce zeleniny, kteří mají přednost, proto to prosím všechny prodejce, aby toto respektovali. Prosím o vstřícnost jeden k druhému a podělme se o prostor férově.“

Pro všechny prodejce platí povinnost nechat svá vozidla mimo areál tržnice. 

Pokud hledáte jedinečné kousky a rádi objevujete skryté poklady, neváhejte a přijďte se podívat na bleší trh na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích, který tuto sobotu startuje již v 8 hodin. Možná právě tam na vás čeká ten váš vysněný poklad minulosti. Pro více informací navštivte webovou stránku tržnice nebo kontaktujte organizátory.

Pokud nestihnete přijít tuto sobotu, již nyní zveřejnili organizátoři termíny dalších blešáků, a to 11. května a 8. června. V sobotu 8. června současně s bleším trhem proběhne Světový den pletení na veřejnosti. Bude se plést, háčkovat a šmodrchat pro dobrou věc. Výtěžek akce bude věnován Nadačnímu fondu Delfínek na podporu financování volnočasových aktivit dětí. 

Aktuální informace sledujte na https://www.facebook.com/LitomerickyBlesak

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -