Pondělí, 29 dubna, 2024
24.2 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyVelká taška na každodenní nošení – nesmí chybět ve vaší sbírce!

Velká taška na každodenní nošení – nesmí chybět ve vaší sbírce!

V letošní sezóně budou opravdovým hitem velké dámské kabelky. Tašky pro ženy ve větších rozměrech mají mnoho předností. O těch si povíme více níže. Dále si na následujících řádcích prozradíme, s čím letos větší kabelky nosit a v jakých barvách je vybírat. Inspirace je tu pro vás, tak toho využijte!

Proč letos zařadit dámskou velkou kabelku do trendy outfitů a pro koho je určená?

Velké dámské kabelky jsou tu pro všechny milovnice módy. Rok 2024 přeje velkým taškám. Nosit je mohou dívky a ženy všech věkových kategorií. Oblíbená velká kabelka má tu výhodu, že do ní vleze opravdu velké množství věcí. Snadno tam schováte např. knihu nebo pití a další potřeby. Dobrou volbou jsou objemné dámské tašky s organizérem uvnitř. Jestliže nemá kabelka v sobě zabudovaný organizér, můžete si ho však dokoupit i zvlášť. Velké dámské kabelky najdeme i v nabídce prodejce CCC. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější zákaznice. Letos budou v módě především velké kožené dámské kabelky. Modely z pravé kůže jsou elegantní a tzv. udržitelné.

S čím v letošní sezóně nosit stylovou dámskou velkou kabelku?

Letos mohou ženy k velkým dámských kabelkám nosit např. stylové džíny s vysokým pasem a s rozšířenými nohavicemi. Tento trend se do módy opakovaně vrací a právě teď je ten správný čas ho oprášit. Dobrým řešením budou i plisované a trapézové sukně s vyšším pasem. Letos do outfitů s velkou kabelkou můžete zařadit i šaty s rafinovanými průstřihy. Ty mohou být na šatech umístěny v dekoltu, ale také na bocích nebo v oblasti bříška a šíje. Outfit s velkou kabelkou by pak měly dámy vyšperkovat i módními doplňky a trendy obuví. In budou letos kožené pásky, ale také bucket klobouky. Co se týče obuvi, volte k velké tašce boty ze stejného materiálu. Tím se váš outfit sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. Nejen velké dámské tašky, ale také stylové doplňky seženete na přehledném e-shopu CCC. Zde to bude vždy trefa do černého.

Jaké barvy a dekorativní prvky budou slušet dámským velkým kabelkám v roce 2024?

V letošní sezóně roku 2024 vám budou slušet dámské kabelky v přírodních a v pastelových barevných tónech. Modré, zelení o hnědé kousky budou tedy dobrým řešením. Letos pak můžete vybírat i modely v objemném provedení v černé a v bílé barvě. Tady jde zase o barvy univerzální, které jsou elegantní a z módy nevychází. Snadno je pak sladíte také do jinak pestrobarevných outfitů nebo do modelů se vzory a s motivy. In budou v letošní roce ty abstraktní a zvířecí. Nic nepokazíte ani malými či maxi květy. V módě platí pravidlo, které říká, že fantazii se meze nekladou. Co se týče dekorativních prvků, budou in ty lesklé a třpytivé. Velké kabelky tak mohou disponovat blyštivými řetízky, zipy a sponami. Ty dámy snadno sladí následně i se svými zlatými a se stříbrnými šperky, jako jsou hodinky, prsteny nebo náušnice. V takto postaveném outfitu dámy jen tak nezapadnou. Dámské velké kabelky ve výše zmíněných barvách najdou ženy a dívky také v kamenných obchodech CCC. Zde vám s výběrem maxi kabelky pomůže ochotný a vyškolený personál.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -