Středa, 1 května, 2024
17.8 C
Litoměřice
DomůObceTřebeniceDo akce „Ukliďme Česko“ se zapojí i město Třebenice

Do akce „Ukliďme Česko“ se zapojí i město Třebenice

Třebenice – Do akce „Ukliďme Česko“ se v sobotu 6. dubna zapojí také město Třebenice. Účastníci mají sraz přímo v centru města – na Paříkově náměstí u kašny v 9.30 hodin. Všichni dostanou pytle, rukavice a také mapku úklidu.

Úklid organizuje třebenická základní škola, svoz odpadu zajistí město Třebenice. Při velké nepřízni počasí se akce přesouvá na jiný termín. Chcete-li se zúčastnit, v ideálním případě se registrujte na webu www.uklidmecesko.cz.

V loňském roce měla akce Ukliďme Česko v Třebenicích velký úspěch. Zbavit město černých skládek a odpadu dorazilo zhruba 50 lidí.

Hlavním dnem dobrovolnické úklidové akce je letos právě sobota 6. dubna. V tuto chvíli je po celé republice už nahlášeno přes tři tisíce úklidů a další přibývají.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -