Středa, 1 května, 2024
22.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLITOMĚŘICE: Ples jara ohromil květinovou výzdobou i atmosférou

LITOMĚŘICE: Ples jara ohromil květinovou výzdobou i atmosférou

VIDEO: Celé litoměřické Kulturní a konferenční centrum na Velký pátek 29. března tančilo. Konal se zde totiž prestižní a dlouho dopředu zcela vyprodaný Ples jara a přátel vína. Vrchol plesové sezóny v Litoměřicích návštěvníky ohromil bohatou květinovou výzdobou, hudbou i doprovodným programem.
Každý návštěvník Plesu jara měl mimo jiné možnost vyhrát hodnotný voucher do italského krejčovství Dei Vittore.
Honosná květinová výzdoba, která se ve srovnání s loňským rokem ještě rozšířila, sice vytlačila ředitelku Městských kulturních zařízení Michaelu Mokrou a starostu Litoměřic Radka Löwyho při zahájení z pódia, ale stála rozhodně za to. Organizátoři nenechali bez povšimnutí ani probíhající Velikonoce, a tak se na plese mohl svátečně naladit každý, komu by snad očekávaná nálada ještě scházela.
Rovnou z plesu se zaměstnanci Městských kulturní zařízení přesunuli na výstaviště Zahrady Čech, aby doladili přípravy na blížící se Tržnici Zahrady Čech. Výstava pro všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily a milovníky přírody začíná ve středu 3. dubna a potrvá až do neděle 7. dubna.
Posledním plesem letošní sezóny v Litoměřicích bude v pátek 3. května Benefiční ples sportu. Pod taktovkou městských kulturních zařízení Litoměřice se můžeme těšit v prosinci na vyhlášený VÁNOČNÍ PLES.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -