Pondělí, 29 dubna, 2024
24.2 C
Litoměřice
DomůZprávyPÍŠŤANY: Otužování se světovým rekordmanem pomohlo dětem v náhradních rodinách

PÍŠŤANY: Otužování se světovým rekordmanem pomohlo dětem v náhradních rodinách

VIDEO: Otužilci spojili síly a předposlední březnovou neděli pomohli Centru pro náhradní rodinnou péči. Několik desítek odvážlivců se sešlo na břehu Žernoseckého jezera v Píšťanech, aby společně absolvovali malý workshop otužování vedený opravdovou špičkou v tomto oboru – Davidem Venclem.
David Vencl je světovým rekordmanem v plavání pod ledem. Od roku 2015 se věnuje potápění na nádech bez přístrojů Později se začal otužovat, a teď tyto dvě disciplíny spojuje a využívá pro seberozvoj. S otužováním podle něj může začít každý, kdo se cítí být zdráv a potřebuje si takříkajíc vyčistit hlavu.
David Vencl ovšem nabádá také k tomu, aby lidé nezapomínali na bezpečnost. Dbejte na pozvolný sestup k vodě a začínejte pod dohledem někoho zkušenějšího.
Otužovací premiéra, jejíž výtěžek pomůže dětem v náhradní rodinné péči, měla tak velký úspěch, že se z ní prý stane nová tradice.
Výtěžek z otužování Centrum pro náhradní rodinnou péči využije na doučování dětí v náhradních rodinách.
Centrum pro náhradní rodinnou péči můžete podpořit kdykoliv během roku. Veškeré podrobnosti má organizace na svých webových stránkách.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -