Sobota, 27 dubna, 2024
18.1 C
Litoměřice
DomůObceLibochoviceStátní zámek Libochovice zve (nejen) děti na Velikonoční prohlídky

Státní zámek Libochovice zve (nejen) děti na Velikonoční prohlídky

Libochovice – Státní zámek Libochovice po roce opět pořádá VELIKONOČNÍ PROHLÍDKY. Jak dobře znáte pašijový týden? Víte, co se dělalo na modré pondělí? A jakou barvu mělo úterý? Dokázali byste odpovědět na otázku, proč o Velikonocích barvíme vajíčka a pečeme jidáše či beránka? Přijďte s dětmi na libochovický zámek! Všechno Vám tam prozradí!

Prohlídky budou probíhat od pátku 29. března do pondělí 1. dubna. Prohlídka s velikonoční tématikou je připravena dvakrát denně – od 11 a od 14 hodin. Lístek na prohlídku stojí 100,- Kč, děti do šesti let mají vstup zdarma.

Velikonoční prohlídky libochovického zámku jsou velice oblíbené a baví všechny věkové kategorie. Samozřejmostí je krásná velikonoční výzdoba zámeckých interiérů. Prohlídka trvá zhruba 25 minut.

Lístky na VELIKONOČNÍ PROHLÍDKU si můžete koupit také předem z pohodlí domova – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -