Sobota, 27 dubna, 2024
7.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceZačíná prodejní Velikonoční výstava Šance Lovosice

Začíná prodejní Velikonoční výstava Šance Lovosice

Lovosice – Velikonoční výstava Šance Lovosice je po roce opět tady! Přijďte si nakoupit velikonoční dekorace a drobnosti pro koledníky! Naprostou většinu výrobků, které budou ke koupi, vyráběli klienti denního stacionáře a sociálně terapeutické dílny – tedy lidé s hendikepem.

K prodeji budou velikonoční věnce, velikonoční vazby s živými květy, mýdla, textilní dekorace a řada dalších výrobků s tématikou jara a Velikonoc.

Velikonoční výstava Šance Lovosice začne v pondělí 18. března a potrvá až do čtvrtka 21. března. Probíhat bude vždy od 8.30 do 17 hodin v sále Městské knihovny Lovosice.

Od pondělí do středy (9 – 16 hodin) budou součástí výstavy také tvořivé dílny.

Na Velikonoční výstavu se klienti Šance Lovosice připravovali několik měsíců, přijďte je podpořit! Bude z čeho vybírat – a za lidové ceny.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -