Sobota, 27 dubna, 2024
7.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLitoměřice se prezentují na veletrhu cestovního ruchu Holiday World

Litoměřice se prezentují na veletrhu cestovního ruchu Holiday World

Litoměřice – Exotické perly, atraktivní destinace napříč kontinenty i nejpoutavější turistická lákadla v Česku. To od dnešního dne představují tuzemští a zahraniční vystavovatelé na mezinárodních veletrzích cestovního ruchu a regionální turistiky HOLIDAY WORLD & REGION WORLD v Praze, kde mají své zastoupení také Litoměřice.

Pracovnice odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu na výstavišti v Letňanech prezentují nejen atraktivity města, ale i zajímavosti a chystané akce svých partnerů. Ve společném stánku se prezentuje také Hrad Litoměřice a Zahrada Čech spadající pod Městská kulturní zařízení.  

Zatímco první veletržní den je určen odborníkům v cestovním ruchu, sobota 16. a neděle 17. března bude patřit široké veřejnosti.   

Souběžně s veletrhy cestovního ruchu probíhá také festival KOLEM SVĚTA, který nabídne možnosti setkání se slavnými cestovateli, poutavé přednášky, workshopy, ochutnávky cizokrajných jídel i bohatý program.

Atraktivitu akce zvyšují i souběžně konané veletrhy For Boat a For Caravan, na kterých bude možné vidět novinky a trendy v oblasti obytných automobilů, lodí, vodních skútrů nebo vodních sportů. 

Návštěvníci veletrhů HOLIDAY WORLD & REGION WORLD se navíc mohou zapojit do soutěže o zajímavé ceny, například zájezd pro dva do luxusního hotelu Nirvana s Ultra All Inclusive od společnosti Coral Travel CZ, čtyřdenní pobyt v oblasti Národního parku Vysoké Taury od ALPINmedia a NP Vysoké Taury nebo desetidenní plavbu pro celou rodinu na lodi MSC WORLD EUROPA od firmy RIVIERA TOUR.

Více informací naleznete na https://holidayworld.cz

Autor: Tisková zpráva města Litoměřice.

Foto: Anna Jančurová

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -