Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoPracovníci Finanční správy přijedou do Libochovic a do Lovosic

Pracovníci Finanční správy přijedou do Libochovic a do Lovosic

Libochovice – Kamenné pracoviště finančního bylo v roce 2023 v Libochovicích zrušeno, a tak pracovníci Finanční správy za občany během měsíce března hned několikrát přijedou, aby jim pomohli s vyplněním daňového přiznání.

Pracovníci na Vás budou čekat na Městském úřadě v Libochovicích, v jednací místnosti stavebního úřadu, a to  v těchto termínech:

20. března 2024 – od 8:30 do 16:30;

25. března 2024 – od 8:30 do 16:30;

27. března 2024 – od 8:30 do 16:30.

Finanční správa za Vámi přijede také do Lovosic. Pro rady a pro pomoc s vyplněním daňového přiznání si můžete přijít do Informačního centra města ve čtvrtek 21. března v době od 10 do 16 hodin.

„Výjezdy našich pracovníků do obcí mají dlouholetou tradici, pomoc s daňovým přiznáním oceňují především starší generace preferující osobní kontakt s úřadem nebo občané, pro které se vyplnění formuláře nestalo rutinní aktivitou. Přijdou, společně s naším pracovníkem přiznání vyplní, odevzdají a mají na rok vystaráno. Protože řada lidí chce mít tuto povinnost co nejdříve vyřešenou, začínáme s výjezdy do obcí už na konci února,“ uvádí generální ředitelka finanční správy Simona Hornochová.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -