V Domově na Dómském pahorku se rozdávaly květiny a hrál Rosťa Pechoušek

0
187

Litoměřice Oslava Mezinárodního dne žen pochopitelně v pátek 8. března neminula ani Domov pro seniory na Dómském pahorku v Litoměřicích.

 Všechny klientky zařízení dostaly (díky štědré květinářce Danušce) živé květy a nechyběla ani sklenka vína. Atmosféru svátečního odpoledne doplnil muzikant a zpěvák Rosťa Pechoušek.

„Každá babička obdržela svůj vlastní květinový dárek, který symbolizoval péči, lásku a uznání, které si zaslouží za svou neocenitelnou roli v našich životech. Sklenička dobrého vína spojila všechny dohromady a byla symbolem štěstí a zdraví, které všichni našim babičkám, matkám, sestrám a přítelkyním přejeme. A Rosťa Pechoušek? Předvedl svůj talent i hlas plný emocí,“ pochvalovala si Iveta Šerberová, pověřená vedoucí Domova na Dómském pahorku v Litoměřicích.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Karneval v Žabce byl plný zábavy a s plyšákem za odměnu
Další článekCo s ovocnými stromy na jaře? Poradí v knihovně!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno