LITOMĚŘICE: Při vývoji designu je důležitá komunikace, vědí na škole Litegra

0
85

O tom, že je důležitá komunikace, naši žáci dobře ví a stále se o ní učí nové i nové věci, ať už je to vyjasnění vlastních zadání, či pak následné zpracování a obhajoba. Další projekt, který je zaměřen na design obalu a zároveň posouvá teamovou komunikaci na další, pro nás zatím novou úroveň, je spolupráce DS SMITH.

DS SMITH patří mezi naše sociální partnery a zvláště odborné „duo“ špičkových vývojářů Miroslav Bárta – Radka Nesvadbová, je na naší škole mnohým starším ročníkům známo. Letos tito odborníci z DS SMITH pro naše žáky z 1. GDOa. 1.GDOb a 3-GDO připravili projekt na dárkové i přepravní balení pro potravináře.

Sladké zadání

Projekt je koncipován jako výměna stávajícího obalu v podobě plastového sáčku na 250 g čokoládových čoček na 125 g spotřebitelské/dárkové obaly. U těchto obalů navíc žáci budou řešit i přepravní obal, který bude následně plnit v obchodu rovněž i propagační funkci (SRP – shelf ready packaging).

Team musí pracovat správně, a to včetně komunikace jednotlivých rolí

Novinkou v zadání je i funkčnost teamů, které jsou 4 – 5 členné. Team je vždy složen ze studentů prvních ročníků a v každém teamu je jeden garant z 3.GDO, který odpovídá nejenom za komunikaci, ale v podstatě za celý výsledek. Jak to vše dopadne, se dozvíme u obhajob 3. 4. 2024.

- Naši partneři -
Předchozí článekNovou ředitelkou Galerie moderního umění je Petra Mazáčová
Další článekProzraďte, která knížka je „Vaše NEJ“ a vyhrajte krásné knižní ceny

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno