Pondělí, 29 dubna, 2024
24.2 C
Litoměřice
DomůPozvánkyV Podřipském muzeu se budou v sobotu vyrábět plstěná mýdla

V Podřipském muzeu se budou v sobotu vyrábět plstěná mýdla

Roudnice nad Labem – Zajímavý workshop bude v sobotu 9. března od 10 hodin hostit Podřipské muzeum v Roudnici nad Labem. S lektorkou Markétou Doležalovou Bakešovou, absolventkou Fakulty umění a designu v Ústí nad Labem, si můžete vyrobit plstěné mýdlo – tuhé mýdlo zaplstěné v obalu z ovčí vlny.

Ptáte se, proč mýdlo oplstit? Díky plstěnému obalu Vám mýdlo déle vydrží, dětem neklouže z rukou a nepotřebujete mýdlenku – na umyvadle nezůstávají mýdlové stopy. Navíc až Vám mýdlo dojde, zůstane po něm eco-houbička, kterou můžete nadále používat.

Na workshopu se naučíte základy suchého a mokrého plstění a vyrobíte si plstěné mýdlo dle své fantazie.

V ceně workshopu (400,- Kč) je veškerý materiál, pomůcky a také kvalitní mýdla k oplstění. Přihlašujte se do pátku 8. března na telefonním čísle 736 412 465.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -