Neděle, 28 dubna, 2024
20.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosicePodělte se s KČT Lovosice o vzpomínky na Chatu Lovoš

Podělte se s KČT Lovosice o vzpomínky na Chatu Lovoš

Lovosice – Turistická chata je na Lovoši už 100 let, takže KČT Lovosice, který chatu vlastní,  chce letos oslavovat! Vidět to bude už na tradičním Jarním putování okolím Lovoše. Těšit se ale můžete také na výstavu o historii chaty na lovosickém náměstí. A určitě potěší i nabídka jubilejních suvenýrů a pohlednic. V září chtějí turisté pokřtít publikaci o historii chaty na Lovoši – tím by měly oslavy vyvrcholit.

„Obracíme se touto formou s prosbou o poskytnutí obrazových i písemných materiálů, dokumentů, informací i osobních vzpomínek a svědectví, aby tato jubilejní publikace mohla potěšit nejen současníky, ale i naše následovníky. Všem za pomoc předem srdečně děkujeme. Zapůjčené materiály po oskenování čestně vrátíme!“ slibuje místopředseda František KČT Lovosice František Stáně.

Kontaktním místem i sídlem KČT Lovosice je: lékárna U Aeskulapa, 8.května 152/7, 410 02 Lovosice

Telefonní číslo: 603 445 958, email: lek.aeskulap@seznam.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -