Pondělí, 29 dubna, 2024
16.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZačal předprodej vstupenek na Tržnici Zahrady Čech

Začal předprodej vstupenek na Tržnici Zahrady Čech

Litoměřice – 36. ročník jarní prodejní výstavy Tržnice Zahrady Čech se blíží.  Výstava zaměřená na zahrádkáře, kutily, zahradníky, chalupáře a milovníky přírody letos začne ve středu 3. a potrvá až do neděle 7. dubna. Vstupenky už jsou v prodeji. Pokud si je koupíte dopředu, ušetříte!

V předprodeji lístek stojí 130,- Kč, děti, senioři a držitelé průkazu ZTP mají vstup za 110,- Kč. Možností je i rodinné vstupné (2+1 nebo 2+2) za 300,- Kč. Předprodej bude probíhat až do 2. dubna a to buď osobně na recepci Hradu Litoměřice nebo z pohodlí domova on-line ZDE.

Tržnice Zahrady Čech nabídne tradiční sortiment, mezi kterým nebudou chybět květiny, cibuloviny, sadba, osivo,  ovocné a okrasné stromky, zahradní technika a zahradní nábytek. Samozřejmostí je také doprovodný kulturní program připravený na všechny výstavní dny.

Zajištěna bude také KYVADLOVÁ AUTOBUSOVÁ DOPRAVA ZDARMA.

Pejskům na vodítku je na výstaviště vstup povolen.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -