Neděle, 28 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko Víkendová pozvánka a tipy na to, kam můžete v sobotu a v neděli s rodinou vyrazit, u nás nesmí chybět. Tentokrát se „opravdu urodilo“ a nabídka je víc než pestrá. Vydat se můžete třeba za dobrým vínem, za sportem nebo na ples.

V Třebenicích se v sobotu 24. února koná turnaj ve stolním tenisu pro neregistrované hráčky a hráče. Klání se koná od 9 hodin v místní sportovní hale, hrát může kdokoliv od deseti let. Startovné je zdarma. Více informací najdete TADY.

A až si zahrajete pinčes, můžete se přesunout do sálu třebenické radnice. Od 12.00 hodin tady bude probíhat třetí ročník Třebenického koštu. Příznivci místních vín si přijdou na své – účast na akci přislíbili jak Vaši staří známí, tak i vinaři, kteří přijedou úplně poprvé. Vstupné je 150,- Kč, v ceně lístku je i degustační sklenička. Více si přečtěte ZDE.

Libochovice budou v sobotu 24. února patřit dětem. V Kulturním středisku U Tří lip se koná Maškarní pro děti s Agenturou NORD PRODUCTION. Program začíná v půl čtvrté odpoledne. Na děti čeká spousta soutěží o ceny, zábava a dětská diskotéka. Převleky s sebou! Podrobnosti ZDE.

V Úštěku se v sobotu koná Maškarní ples pro dospělé. Oblíbená akce s bohatou tombolou startuje ve 20 hodin v Kulturním domě. Hrát bude kapela No name.LT se zpěvačkou Madiou. Vstupné 300,- Kč.

A plesat můžete také v Lovosicích, kde mají v sobotu SPORTOVNÍ PLES. Od 20 hodin na Vás v Centru kultury Lovoš čeká krásný večer s bohatým programem. Bude barmanská show, sportovní kvíz a řada dalších překvapení. Podrobnosti jsou TADY.

V neděli 25. února vezměte děti do roudnického Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem na masopustní pohádku. Příběh nazvaný „Jak skřivánek Vánek musel vrznout“ začíná v 10 hodin dopoledne a sehraje ho Divadlo KAPSA Andělská hora. Veselá pohádka (nejen) o masopustních tradicích zabaví všechny věkové kategorie.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -