Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůPozvánkyVŠAPS pořádá on-line setkání se zájemci o studium

VŠAPS pořádá on-line setkání se zájemci o studium

Terezín – Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně pořádá v pondělí 19. února Den otevřených oken – tedy obdobu Dne otevřených dveří v on-line formě. O tom, jak to na škole chodí a vypadá, se něco dozvíte z pohodlí domova, bez nutnosti kamkoliv chodit. Stačí Vám jen připojení k internetu.

Den otevřených oken bude probíhat od 18 hodin. Připojit se můžete ZDE.

Vysoká škola aplikované psychologie zájemcům o studium nabízí mimořádný studijní program PERSONÁLNÍ A INTERKULTURNÍ MANAGEMENT, který mohou studovat jak v denní, tak i v kombinované formě. Studium je tříleté a studijní obor  je zaměřen na manažerskou psychologii, interkulturní psychologii a personální management. Absolventi se uplatní především jako manažeři a personalisté. Mohou také pokračovat v dalším studiu nebo podnikat.

Součástí profesně zaměřeného studijního programu je absolvování pracovních stáží a praxí, které zvyšují možnosti uplatnění absolventů na trhu práce.

Informace o škole a studiu si můžete přečíst TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -