Sobota, 27 dubna, 2024
21.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceChata na Lovoši má nového provozovatele a shání brigádníky

Chata na Lovoši má nového provozovatele a shání brigádníky

Lovosice – Chata Lovoš 27. ledna poprvé otevřela pod taktovkou nového provozovatele. Je jím Martin Mazanec z Litoměřic. Uspěl v konkurenci dalších sedmi zájemců. Turistická chata na Lovoši je nyní otevřená od pátku do neděle. Na kopci je možná platba kartou.

V pátek můžete Chatu Lovoš navštívit od 14 do 20 hodin, v sobotu od 10 do 20 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin. Na čepu je pivo Radegast – teplé nápoje a něco k zakousnutí také samozřejmostí.

Pokud bude mezi návštěvníky zájem, provozovatel je připraven provozní dobu chaty do budoucna rozšířit. Navíc hledá brigádníky, kteří by pomohli s obsluhou zákazníků a s přípravou teplých a studených jídel a nápojů. Předchozí praxe je výhodou, ale není nutná – vše Vás naučí.

„Pokud sdílíte lásku k dobrému jídlu, máte rádi práci s lidmi, jste sportovního ražení a hledáte zajímavou brigádu s nádherným výhledem a v zajímavém prostředí, ozvěte se nám na číslo +420 774 219 651, nebo napište na e-mail na chatalovos@outlook.com,“  uvedl Martin Mazanec.

Chatu Lovoš vlastní Klub českých turistů Lovosice. Nového provozovatele chata hledala během tří let už podruhé. Největší překážkou je pro potenciální zájemce většinou zásobování. Provozovatel totiž musí být připraven zajistit ho vlastními silami. Na Lovoš sice vede přístupová cesta, ale vrcholu chybí lanovka.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -