Oslavte svátek zamilovaných v Palačinkárně Litoměřice!

0
205

Litoměřice – Oslavte svátek zamilovaných v Palačinkárně Litoměřice! Kromě toho, že si zaručeně pochutnáte, také pomáháte zaměstnávat osoby se zdravotním postižením, které by jinak uplatnění hledaly velmi obtížně.

Letošní VALENTÝNSKÁ NABÍDKA V PALAČINKÁRNĚ zahrnuje jednu sladkou a jednu slanou palačinku. Sladká je MALINOVÁ s malinovým krémem (59,- Kč) a slaná je S NIVOU A OŘECHY (66,- Kč).

Palačinkárna v Litoměřicích je otevřena každý všední den od 8 do 17 hodin. Palačinku Vám ochotně zabalí s sebou, dát si ji ovšem můžete také přímo na místě – Palačinkárna disponuje velmi útulným posezením.

Kromě valentýnské nabídky má Palačinkárna pochopitelně také spoustu jiných dobrot. Zdejší klasikou je třeba čokoládová palačinka s banánem nebo marmeládová palačinka. Ve slané nabídce najdete třeba žampionovou palačinku  se slaninou a sýrem nebo špenátovou palačinku se slaninou. K pití si můžete dát horký mošt, kakao nebo třeba zázvorový či relaxační čaj.

Palačinkárnu najdete v litoměřické Pekařské ulici. Provozuje ji Centrum sociální pomoci Litoměřice.

- Naši partneři -
Předchozí článekPro překlady v Litoměřicích nemusíte nikam chodit. Stačí být online
Další článek Pod Lovošem začne odlov divokých prasat
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno