Pátek, 3 května, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoDluhovou poradnu NADĚJE využilo v loňském roce 94 osob

Dluhovou poradnu NADĚJE využilo v loňském roce 94 osob

Litoměřicko – Dluhovou poradnu NADĚJE ve Štětí v roce 2023 využilo 94 lidí ve finanční tísni. Nejčastěji se lidé na pracoviště obraceli s žádostí o pomoc se vstupem do oddlužení. Dluhová poradna lidem také pomáhala s řešením exekucí.

„Zájem o naše služby roste. Celkem jsme podali 42 návrhů na povolení oddlužení, čímž jsme pomohli nemalému počtu osob dostat se z dluhových pastí. Podařilo se nám rozšířit služby dluhové poradny i do Roudnice nad Labem, kde náš sociální pracovník působí v rámci detašovaného pracoviště jedno odpoledne v týdnu. Většina našich klientů pochází ze Štětí, ale také se na nás s důvěrou obrací lidé z okolních obcí, které spadají do ORP Roudnice nad Labem a Mělník, informoval PR pracovník NADĚJE, Richard Brejša.

Potřebujete pomoc i Vy? Kontaktujte Davida Hájka: 773 770 991, e-mail: david.hajek@nadeje.cz.

Dluhová poradna NADĚJE ve Štětí organizuje také přednášky na téma finanční gramotnost, se kterými navštěvuje školy ve Štětí a okolí.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -