Neděle, 28 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyČína fest v Lovosicích nadchne (nejen) příznivce čínské medicíny

Čína fest v Lovosicích nadchne (nejen) příznivce čínské medicíny

Lovosice – Oslavte začátek čínského roku draka v sobotu 10. února v Lovosicích! Pátý ročník festivalu tradiční čínské medicíny je tady! A opět nabídne spoustu přednášek, workshopů a cvičení s na slovo vzatými odborníky.

Festival začíná v 10.30 v Centru kultury Lovoš, v sále LOVO Divadla. Bohatý program je připraven až do pozdního odpoledne.

Mimo jiné se dozvíte, co začínající čínský rok draka přinese a jak jeho energii co možná nejlépe využít. Dojde také na povídání o čaji a dozvíte se vše podstatné, co potřebujete vědět o pěti elementech, na kterých je postavena čínská medicína.

Vyzkoušíte si také cvičení čchi-kung. Toto blahodárné čínské cvičení je prověřené více než osmi tisíci lety. Je to jednoduché a velmi účinné cvičení, které lze snadno zapojit do každodenního života a v každém věku. Pomocí jemných a jednoduchých pohybů působí na naše vazy, šlachy a orgány a dochází k lepšímu proudění živin a prokrvení tkání . Dochází tak k posílení zdraví, vitality a psychické pohody cvičence.

Kompletní program Čína festu najdete TADY.

Vstupenky na festival seženete TADY.


- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -