Sobota, 27 dubna, 2024
20.1 C
Litoměřice
DomůPozvánkyObec Velké Žernoseky hledá nájemce a provozovatele občerstvení na hřišti

Obec Velké Žernoseky hledá nájemce a provozovatele občerstvení na hřišti

Velké Žernoseky – Obec Velké Žernoseky vyhlásila výběrové řízení na nájemce a provozovatele občerstvení v objektu ve sportovním areálu – fotbalové hřiště. Přihlášky do výběrového řízení posílejte do 15. února, do 16.00 hodin. Nástup 1. března (nebo dle dohody).

Konkrétně se jedná o tři samostatné místnosti (výčep 11,90 m² – včetně vybavení, sklad 11,46 m² a společenskou místnost 32,99 m² vybavenou mobiliářem.

Pronajímatel požaduje otevírací/provozní dobu a prodej rychlého občerstvení v termínech a časech soutěžních utkání (harmonogram dodá Pronajímatel vždy minimálně 2 měsíce předem) popřípadě i tréninků.

Dle dohody s pronajímatelem nájemce bude zajišťovat občerstvení nad rámec provozní doby v případě, že mu toto zástupce obce Velké Žernoseky minimálně tři týdny předem sdělí.

Případné prohlídky objektu si můžete domluvit na tel. 702 095 331 (p. místostarosta Knobloch).

Přihlášky do výběrového řízení podávejte prostřednictvím datové schránky wetbu6g nebo osobně na Obecní úřad ve Velkých Žernosekách – v době úředních hodin. Obálku označte heslem: KONKURZNÍ ŘÍZENÍ PRONÁJEM OBČERSTVENÍ – NEOTEVÍRAT!

Více fotografií je TADY.

- Naši partneři -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -