Ježíškova vnoučata do Domova na Dómském pahorku přivezla zákusky

0
130

Litoměřice – Na klienty Domova pro seniory na Dómském pahorku, který provozuje Charita Litoměřice, čekalo před několika dny sladké překvapení. Manželé Rohlovi totiž do zařízení přivezli spoustu dortů a zákusků. Seniory tak čekala sladká ochutnávka, ke které si samozřejmě dali kafíčko.

„Pečlivě upečené dobroty nejenom potěšily chuťové buňky, ale také navodily atmosféru tepla a pohody. Chceme tímto vyjádřit velké díky manželům Rohlovým za jejich štědrý přínos a lásku, kterou věnovali našim seniorům. Jejich dobročinný přístup a ochota nám připomněly, jak důležitá je solidarita a vytváření pozitivních zážitků,“ uvedla k tomu pověřená vedoucí Domova na Dómském pahorku v Litoměřicích, Iveta Šerberová.

Sladká ochutnávka se uskutečnila v rámci akce „Ježíškova vnoučata.“

- Naši partneři -
Předchozí článekLitoměřické divadlo navštíví Honza a Hejhulák
Další článekZ psychiatrické nemocnice utekl muž, může být nebezpečný
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno