Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda nabídne třeba lívanečky nebo dančí gulášek

Gastrocentrum Pohoda nabídne třeba lívanečky nebo dančí gulášek

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích vaří pochopitelně i v následujícím lednovém týdnu. A svým strávníkům bude mít co nabídnout! Každý všední den se tady totiž bude vařit rovnou pět jídel a jedna polévka. Naobědváte se za 97,- Kč.

V pondělí 22. ledna si nenechte ujít Ševcovský guláš s těstovinami. Dát si můžete také čevapčiči s bramborem a zeleninovou oblohou. Chutnat Vám určitě bude také frankfurtský plátek s knedlíkem. A dobrou zprávou je, že začátek týdne si můžete i osladit! V pondělní nabídce jsou totiž vločkové lívance s tvarohem s džemem. V sekci salátových jídel bude salát s červenými fazolemi a mozzarelou. Pondělní polévka je květáková.

V úterý 23. ledna jste zváni na vepřové výpečky s bramborovou kaší a okurkou. Nezklame ani záhorácký závitek s bramborovým knedlíkem. Pro fanoušky výborných (ale jednoduchých a nekomplikovaných) jídel budou kovbojské fazole s chlebem. Ledový salát s ředkvičkami a sýrem potěší věčné dietáře. Oproti tomu pražská pečeně s rýží zažene i ten největší hlad. Polévka je v úterý mexická fazolová.

Ve středu 24. ledna přijďte na rajskou polévku. Plavat v ní bude těstovinová rýže. V sekci hlavních jídel budou pečené masové kuličky se sýrem. Jako přílohu k nim na Pohodě servírují brambor. Na pultu se určitě dlouho neohřeje ani cikánské žebírko s rýží. Dát si můžete i bramborový závin se špenátem nebo houbový guláš s houskovým knedlíkem. Mezi saláty tentokrát najdete ten s cizrnou, cherry rajčátky a dýňovými semínky.

Ve čtvrtek 25. ledna je tahounem nabídky dančí gulášek s bramboráčky. Bude ale také černohorský řízek s bramborem, ke kterému jako přílohu dostanete zelný salát. Klasiku tentokrát obstarají boloňské špagety se sýrem. A takzvaně „na dračku“ půjdou dozajista taky špekové knedlíky s cibulkou. Bude také zdejší vyhlášený Cézar salát a hovězí zeleninová polévka s hovězími noky.

Závěr týdne si na Pohodě můžete tradičně osladit. V pátek 26. ledna se bude podávat alpský knedlík pudinkovým krémem. Pokud sladká jídla nejsou váš šálek čaje, vsaďte na kuřecí řízek v kukuřičných lupínkách.  Jako příloha k němu bude brambor. Chutnat vám bude také vepřový plátek na smetaně s houskovým knedlíkem. Rizoto z vepřového masa se sýrem si také zaslouží Vaši pozornost. A v sekci salátových jídel najdete  ledový salát s tuňákem a vejcem. Polévka bude v pátek tradičně trochu hutnější – tentokrát ji obstará jihočeská kulajda.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích na třech místech. V ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a na Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu. Výdej obědů probíhá od 10.30 do 14 hodin.

Podrobnosti najdete TADY.

Úvodní foto je ilustrační.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -