Neděle, 28 dubna, 2024
20.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZŠ Antonína Baráka Vás zve na návštěvu

ZŠ Antonína Baráka Vás zve na návštěvu

Lovosice – Základní škola Antonína Baráka v Lovosicích Vás zve na návštěvu. Den otevřených dveří tady proběhne už v pondělí 22. ledna! Prostory školy si můžete prohlédnout (a s pedagogy se setkat) v době od 8 do 16 hodin.

ZŠ Antonína Baráka je zaměřená převážně na rozvoj jazykové gramotnosti, počítačové komunikace, pohybových aktivit a zdravého životního stylu. Škola má už šedesátiletou tradici a jejím cílem je především vytvořit přátelskou atmosféru, potírat strach a šikanu a umožnit žákům naplno se rozvíjet a navazovat nová přátelství.

 Cizí jazyk je zde samozřejmostí už od prvního ročníku. Škola disponuje také moderními učebnami, zrekonstruovanou kuchyňkou a vlastní knihovnou. Funguje zde školní parlament, který se schází dvakrát měsíčně a ve škole přispívá ke skvělé atmosféře.

Základní škola Antonína Baráka používá moderní výukové metody a učební materiály. V každé třídě je interaktivní tabule. Škola vydává svůj vlastní časopis a aktivně spolupracuje s rodiči.

Více informací si můžete přečíst ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -