Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceŠtětíŠTĚTÍ: Jak rozproudit krevní oběh se dozvěděli návštěvníci knihovny

ŠTĚTÍ: Jak rozproudit krevní oběh se dozvěděli návštěvníci knihovny

VIDEO: V dnešní době žijeme pod vládou mobilů, emailů, termínů, porad, stresu. Mnohdy zapomínáme i na jídlo. To vše se negativně promítá a odráží na našem těle a potažmo zdraví. Se začátkem roku si řada lidí dává mnoho předsevzetí. Co dělat se svým zdravím ukázala přednáška firmy Bemer, která se konala v městské knihovně 10. ledna.
Zdravotní stav a léčbu je samozřejmě nutné řešit se svým lékařem. Zdravotnické přístroje Bemer slouží ke zlepšení krevního a lymfatického oběhu, který je zajišťován prostřednictvím mikrocirkulace. Metoda Bemer pomáhá zdravým lidem zůstat zdravými. Nemocní se vrací zpět ke svému zdraví. To vše za pomocí speciálního přístroje.
Přístroje jsou zdravotnické a certifikované, uznávané a užívané po celé Evropě. Jsou využívány lékaři, maséry i rehabilitačními pracovníky. Návštěvníci prezentace si přístroje mohli prohlédnout a vyzkoušet. Bemer terapie je vhodná pro pacienty bez rozdílu věku. Vyloučit je však nutno pacienty po transplantacích orgánů, kostní dřeně a kmenových buněk.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -