Pátek, 3 května, 2024
15.1 C
Litoměřice
DomůKulturaRodinné centrum Mozaika opět pořádá ples

Rodinné centrum Mozaika opět pořádá ples

Lovosice – Rodinné centrum Mozaika v Lovosicích má před sebou svoji událost roku – v pořadí už pátý ples. Slavnostní večer plný hudby, tance, zábavy a krásných překvapení proběhne už v sobotu 20. ledna. Lístky jsou stále v prodeji. Ples bude probíhat jak na sále LOVO Divadla, tak i v kavárně LOVO Café. Začíná ve 20 hodin.

Na sále LOVO Divadla bude hrát kapela FAKSIMILE, zatímco v kavárně zahrají Mladé perspektivní ryby. Kromě toho se můžete těšit na stand-up komičku Lucii Macháčkovou a na děti ze SEN aerial sports,  které představí tanec na stuhách.

Připravena bude fotobudka – fotku z ní si rovnou odnášíte domů. Samozřejmostí je bohatá tombola (každý lístek vyhrává!) a afterparty až do rána.

Lístky na ples do LOVO Divadla koupíte TADY.

Lístky na ples do LOVO Café koupíte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -