Čtvrtek, 2 května, 2024
13.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceMěstský úřad Lovosice hledá nového tajemníka

Městský úřad Lovosice hledá nového tajemníka

Lovosice – Městský úřad Lovosice hledá nástupce do role tajemníka po odstupu dlouholetého tajemníka Ing. Františka Budského, který v pondělí 8. 1. 2024 podal svou rezignaci.

„V pondělí jsem z rukou pana tajemníka obdržel jeho rezignaci na tento post a po diskuzi a zralé úvaze jsme se dohodli na ukončení spolupráce. Pan Budský zaslouží uznání. Velice svědomitě a pracovitě vedl a pomáhal rozvíjet nejen městský úřad, ale celé město. Rád bych mu za celou jeho práci poděkoval a popřál mnoho úspěchů jak v pracovním, tak osobním životě,“ sdělil starosta města Vojtěch Krejčí.

Město Lovosice se nyní připravuje na výběrové řízení, které bude brzy vyhlášeno.

„Nejdůležitějším úkolem pro nás teď bude najít člověka, který nejen že bude splňovat zákonem daná kritéria na tento post, ale pomůže nám úřad dále posouvat dopředu, přiblížit ho lidem, pomůže s digitalizací a bude vést celou instituci ke spokojenosti jak občanů, tak zaměstnanců,“ doplňuje starosta. „Hledáme nejen kompetentního profesionála, ale také člověka, který bude přinášet nové nápady. Naším cílem je najít osobnost, která povede úřad ke spokojenosti všech zúčastněných stran,“ zdůraznil starosta města.

Výběrové řízení bude tradičně zveřejněno na úřední desce, webových stránkách města a sociálních sítích. Konečné schválení nového tajemníka městského úřadu bude záležet na Krajském úřadu Ústeckého kraje.

Zdroj: webové stránky města Lovosice

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -