Gastrocentrum Pohoda zve na šišky s mákem i na Podřipský gulášek

0
109

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda pochopitelně vaří i v novém roce. Pokud nestíháte ve všední dny kuchtit, stavte se tam! Pondělní nabídku už z pochopitelných nestihnete, ale jinak jste zváni až do pátku na celkem pět denních jídel a jednu polévku. Naobědváte se za 97,- Kč, výdej obědů probíhá od 10.30 do 14 hodin.

V úterý 9. ledna jste zváni na maminčino kuře s těstovinami a na bramborové šišky s mákem. Nezklame ani Podřipský gulášek s bramboráčky – místní specialita. Kdo to v úterý vidí na „něco opravdu pořádného,“ stoprocentně ocení slezské halušky s klobásou, slaninou a zelím. Chutnat budou i těm největším vybíralům a hladovcům. A pokud si po Vánocích hlídáte linii, můžete si dát salát s červenou rýží a uzený sýrem. Úterní polévka je čočková.

Ve středu 10. ledna je tahounem nabídky vepřový stroganoff s dušenou rýží. Mizet rychle bude určitě také pštrosí vejce s bramborovou kaší a kyselou okurkou. Nebo vsaďte na bulgurové rizoto s dušenou zeleninou. V sekci salátových jídel bude tentokrát salát s červenou řepou a kozím sýrem. A klasiku nejklasičtější obstará segedínský guláš s knedlíkem. Středeční polévka bude zelňačka s klobásou.

Ve čtvrtek 11. ledna je hovězí vývar s játrovou rýží. V sekci jídel najdete hovězí kostky na česneku s dušeným špenátem a bramborovým knedlíkem. Přírodní vepřový plátek se šťouchanými bramborami určitě také bude mít svoje příznivce. Potěší i pastýřská pochoutka s dušenou rýží. Zapečené těstoviny s mletým vepřovým masem a žampiony nezklamou a zdejší Cézar salát je vyhlášený, takže určitě přijďte.

V pátek 12. ledna se na Pohodě bude podávat svíčková s knedlíkem . Pokud nejste omáčkoví, vsaďte na smaženou vepřovou krkovičku s bramborovou kaší, nebo si dopřejte srbské rizoto s mletým masem. Na Pohodě k němu dostanete i červenou řepu. Závěr týdne si můžete i osladit! V takovém případě budou to pravé švestkové knedlíky sypané tvarohem. Salát se zelenými fazolemi a cottage sýrem ocení i dietáři. Páteční polévka je ragú.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích na třech místech. V ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí. Podrobnosti si můžete přečíst ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekSbory ze základních škol opět zazpívají pro Charitu Lovosice
Další článekŠTĚTÍ: Městská knihovna ve Štětí zahájila rok výstavou Dany Krejčíkové

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno