Sobota, 4 května, 2024
10.9 C
Litoměřice
DomůObceKebliceMasopust se v Keblicích koná už v sobotu

Masopust se v Keblicích koná už v sobotu

Keblice – Sotva jsme v domácnostech přivítali Tři krále a odstrojili vánoční stromečky, můžeme se veselit na masopustu! V Keblicích se koná už v sobotu 13. ledna od 14 hodin. Přijďte! Akci zorganizovali (stejně jako v loňském roce) místní dobrovolníci – za finanční podpory obce.

Průvod masek čeká zhruba hodinová trasa Keblicemi a několik zastávek s občerstvením. Budou jitrničky, jelítka, domácí tlačenka i koláčky! Samozřejmostí je hudba a velká zábava, takže si to rozhodně nenechte ujít!

Mimo jiné uvidíte dvouhlavého draka v životní velikosti a obří prase. Kdo s ním ještě nemá fotku, jako by nebyl! Keblický masopust patří na Litoměřicku k těm nejlepším a nejnavštěvovanějším.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -