Pátek, 3 května, 2024
15.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosicePřijďte na slavnostní otevření hotelu Active Stadium *** v Lovosicích

Přijďte na slavnostní otevření hotelu Active Stadium *** v Lovosicích

Lovosice – S nástupem nového roku dojde v Lovosicích k otevření hotelu Active Stadium ***, který se nachází přímo vedle přívozu přes řeku Labe v rozsáhlém sportovním areálu. Z původní sportovní ubytovny vznikl moderní a nadčasový hotel, a jeho otevření je plánováno již na čtvrtek 11.1.2024.

Hotel nabízí celkem 23 moderně zařízených apartmánů typu Family a Sport, stejně jako 14 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů typu Business. Celková kapacita hotelu je 115 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, telefonem, vlastní koupelnou s vanou či sprchou a WC, kosmetickými doplňky, rychlovarnými sety na přípravu kávy či čaje. Apartmány Family disponují též moderní kuchyňskou linkou. Ke každé zakoupené noci je nabízena snídaně formou bufetu.

Prostory a umístění hotelu je ideální pro pořádání velkých sportovních akcí, soustředění, teambuildingů, školení nebo seminářů. Pro maximální servis v tomto ohledu je k dispozici plně vybavená konferenční místnost s kapacitou 25 osob, ve které najdete dataprojektor, plátno a flipchart. Parkování je zajištěno přímo před hotelem a je monitorováno kamerovým systémem.

V hotelu Active Stadium *** naleznete také bistro, které bude během dne nabízet nejenom hotelovým hostům ale i veřejnosti bohatý sortiment občerstvení – poctivé polévky, obložené croissanty, bagety, canapés, hamburgery, saláty, ale také sladké dezerty a samozřejmě skvělou kávu a velký výběr nealkoholických nápojů a vína.

Těšíme se na vaši návštěvu v našem novém hotelu Active Stadium *** v Lovosicích! Přijďte se připojit k slavnostnímu zahájení provozu hotelu dne 11. ledna 2024 ve 14 hodin!

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -