Sobota, 27 dubna, 2024
21.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiŽivý Betlém na Dómském náměstí opět podpoří Hospic sv. Štěpána

Živý Betlém na Dómském náměstí opět podpoří Hospic sv. Štěpána

Litoměřice – K nejkrásnějším svátkům roku patří v Litoměřicích bezesporu ŽIVÝ BETLÉM ve prospěch Hospice sv. Štěpána v Litoměřicích. Bude i letos – a to už v pátek 22. prosince. Akce začíná v 15 hodin. Průvod s živými zvířátky se vydá z Dómského náměstí směrem k hospici a k domovu pro seniory a zpět.

Poté se u Betlémské stáje na Dómském náměstí odehraje příběh narození Ježíše Krista a Bohušovická schola zapívá koledy. Na místě bude k dispozici Betlémské světlo se kterým dorazí litoměřičtí skauti. Samozřejmostí je svařené víno, teplé nápoje a drobné občerstvení.

Na akci si také můžete zakoupit vánoční ozdoby a benefiční kalendáře Hospice sv. Štěpána na příští rok. Děti určitě nadchnou živá zvířátka, která si mohou pohladit.

Rozsviťte další HVĚZDU PRO HOSPIC! Vánoční sbírka Hospice sv. Štěpána je v plném proudu! Přispět můžete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -