Sobota, 27 dubna, 2024
21.4 C
Litoměřice
DomůSportHokejHC Stadion Litoměřice odstartoval „charitativní dárečkování“

HC Stadion Litoměřice odstartoval „charitativní dárečkování“

Litoměřice – HC Stadion Litoměřice si před Vánocemi připravil tradiční charitativní akci a odstartoval tzv. dárečkování. Na rozdíl od minulých ročníků nebude pomáhat jen pacientům Hospicu sv. Štěpána, ale i klientům Centra sociální pomoci Litoměřice a Charity Litoměřice.

Fanoušci si mohou virtuálně zakoupit jakýkoliv dárek, který si vyberou. Klub poté věci nakoupí a hráči je předají zmiňovaným organizacím. Speciální dárek podle přání hospicu navíc koupí z týmové kasy samotní hokejisté.

Stadion opět spouští charitativní projekt s názvem „dárečkování“. V minulých letech bylo zvykem, že tímto způsobem klub obdarovával pacienty Hospicu sv. Štěpána v Litoměřicích. V letošním roce však do projektu kromě zmiňovaného zařízení zapojí navíc klienty Domova sv. Zdislavy a Domova na Dómském pahorku, které spravuje Charita Litoměřice. Další podporovanou organizací je Centrum sociální pomoci Litoměřice, konkrétně klienti chráněného bydlení v Litoměřicích a Domova na Pustaji v Křešicích.

Přání jednotlivých klientů jsou různá, paní Růžena by si například přála karty, pan Miroslav rádio a paní Hanu by potěšila svíčka a dekorace do okna. Fanoušci si na této stránce mohou vybrat jaký předmět a komu by chtěli koupit. Za získané peníze klub konkrétní dárky pořídí a hráči je předají klientům zmiňovaných organizací. Případný přebytek financí bude rovnoměrně rozdělen třem zmiňovaným organizacím.

Samotní hráči Stadionu se samozřejmě zapojí také. Z týmové kasy pořídí hospicu rádia nebo nábytek na balkon. Všechny dárky předají hráči Stadionu přímo zmiňovaným organizacím. Udělejte před Vánocemi radost a zapojte se do charitativního dárečkování i vy.

Zdroj: https://hclitomerice.cz/

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -