Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiVánoční trhy na Mírovém náměstí v Litoměřicích začínají v pátek

Vánoční trhy na Mírovém náměstí v Litoměřicích začínají v pátek

Litoměřice – Vánoční trhy na Mírovém náměstí v Litoměřicích začínají už tento pátek 8. prosince. Letos budou trvat šestnáct dnů a rozhodně byste si je neměli nechat ujít. Dřevěné vánočně ozdobené stánky, vyhlášený svařák Zahrady Čech i bohatý kulturní program Vás zaručeně přenesou do sváteční nálady.

Slavnostní zahájení vánočních trhů je plánováno až na sobotu 9. prosince, ale už den před tím děti z litoměřických mateřinek ozdobí stromečky a bude pohádka Štěpánčina divadélka s názvem „Jak vlk neznal Vánoce.“ Ve 13 hodin vystoupí dívčí pěvecký sbor Sunflowers, který vznikl v roce 2019, a který působí při Střední škole pedagogické, hotelnictví a služeb v Litoměřicích. Večer (17.30 – 19 hodin) vystoupí kapela No Name LT.

V sobotu 9. prosince program začíná už v 11 hodin dopoledne a bude celý pod taktovkou Vladimíra Hrona. Těšit se můžete na vánoční hity v jeho podání (15 – 15.30 hodin) i  na jeho vánoční koncert, který začne chvíli po 17. hodině. Kromě toho budou vánoční hádanky a soutěže, pohádka O Jedličkovi z repertoáru Divadla Na klice (16 – 17 hodin) a koncert kapely 4TETY.

Kompletní program Vánočních trhů je TADY.

Ve stáncích seženete drobné dárky pro své blízké, a to včetně vánočních ozdob, svíček a jmelí. Rozhodně využijte nový fotokoutek, kissing point se jmelím a nezapomeňte napsat dopis Ježíškovi. O Ježíškově poště v Litoměřicích jsme psali ZDE.

Vánoční trhy v Litoměřicích potrvají až do 23. prosince.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -