Sobota, 27 dubna, 2024
7.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiVánoční příběh v Kulturním domě Říp připomene české tradice

Vánoční příběh v Kulturním domě Říp připomene české tradice

Roudnice nad Labem – Kulturní dům Říp bude tuto neděli 10. prosince patřit rodičům s dětmi. Přijďte si vyslechnout VÁNOČNÍ PŘÍBĚH v podání pražského Divadla KAKA! Představení začíná v 10 hodin dopoledne, předprodej je cenově zvýhodněn!

Vánoční příběh se celý odehrává v jednom domě, kde žije velká rodina. Čtyři okna, čtyři příběhy. Poetická pohádka plná koled se opírá o původní české tradice, jež jsou na pozadí jednotlivých příběhů. Zároveň se v průběhu pohádky rodina mění v postavy z Betléma, který se nám postupně před očima vyobrazuje.

A jaké plyne z tohoto představení ponaučení? Že pravým duchem Vánoc, namísto přejídání a dárků, je narození Ježíška.

Pohádka má zhruba 45 minut.

Lístky pořídíte ZDE.

Divadlo KAKA bylo založeno v roce 2010 a zaměřuje se především na diváky od dvou let výš. Pohádky jsou interaktivní, plné písniček a loutek navržených a vyrobených profesionálními scénografy.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -