Neděle, 28 dubna, 2024
22.2 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyNejlepší vánoční pohádky, na které se musíte během svátků podívat!

Nejlepší vánoční pohádky, na které se musíte během svátků podívat!

Vánoce jsou obdobím, kdy se rodiny scházejí, výzdoba třpytí a atmosféra je plná radosti. Jedním z nejpříjemnějších způsobů, jak vtáhnout tu správnou vánoční náladu, je sledování kouzelných vánočních pohádek. Zde máme pro vás seznam těch nejlepších, na které se během svátků rozhodně musíte podívat!

Anděl Páně (1, 2) – česká klasika s hvězdným obsazením

Tyto filmy pravděpodobně dobře znáte. O Vánocích je nejlepší čas na to, abyste si je znovu pustili. Sledovat můžete příběh anděla a čerta, kteří se snaží zorientovat ve světě lidí a vykoupit se z vlastních hříchů. V hlavních rolích najdete herce, jako je:

  • Ivan Trojan (anděl Petronel),
  • Jiří Dvořák (čert Uriáš),
  • Jiří Bartoška (Bůh),
  • Klára Issová (Panna Marie) a mnoho dalších.

Grinch – když srdce roztaje

Grinch je zelený mrzout, který nemá rád Vánoce. Ale co se stane, když se setká s malou Cindy Lou, která mu ukáže pravý význam svátků? Tato moderní klasika od Dr. Seusse je plná humoru, poselství a nádherně animovaných scén. Nezáleží na tom, jestli zvolíte hranou verzi s Jimem Careym nebo kreslenou z roku 2018.

Přežít Vánoce – když se setká komedie s originalitou

Pro ty, kdo mají rádi smích, je tu „Přežít Vánoce“. Snímek nás zavede do příběhu muže, který najímá rodinu, aby s ním strávila Vánoce. S humornými situacemi a nečekanými zvraty je tato komedie skvělou volbou pro ty, kteří chtějí odpočinout od klasických vánočních příběhů.

Polární expres – cesta za vánočním zázrakem

Pro malé i velké diváky je tu kouzelný „Polární expres“. Příběh o chlapci, který nastoupí na magický vlak směřující na Severní pól, je plný dobrodružství a vánočního kouzla. Skvělý film pro celou rodinu. Nejlépe se vám budou pohádky sledovat na kvalitní obrazovce. LG televize patří mezi špičku. Jestli potřebujete novou televizi, měli byste si jí nadělit ještě před Vánoci.

Vánoce naruby – komedie s kutilem Timem

Tato komedie z roku 2004 s Timem Allenem a Jamie Lee Curtis se stala oblíbenou a milovanou mezi mnoha lidmi po celém světě. Není se čemu divit, protože je velmi rodinná a plná vtipů. Příběh vypráví o rodině, která chce jeden rok přeskočit Vánoce a ušetřit peníze na dovolenou. Místo toho pořádají vánoční oslavu pro dceru, kterou musí dát dohromady během pár hodin. A s tím jim pomůže celá ulice.

Láska nebeská – romantika pod vánoční hvězdou

Pro milovníky romantiky je „Láska nebeská“ ideální volbou. S krásnou vánoční kulisou sledujeme příběh dvou lidí, kteří se setkávají pod nebeskou klenbou během svátků. S láskou, romantikou a vánoční atmosférou je tento film tou správnou volbou pro večery plné pohody.

Nyní, když máte seznam nejlepších vánočních pohádek, stačí si vybrat a ponořit se do světa vánočního kouzla. Ať už preferujete klasiku, komedii nebo romantiku, tyto filmy přidají tu správnou vánoční jiskru do vašich svátků!

Zdroj obrázku: Lucky Business / Shutterstock.com

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -