Pondělí, 29 dubna, 2024
19.5 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoKino Máj Vás zve na předpremiéru filmu „Tajemství a smysl života“

Kino Máj Vás zve na předpremiéru filmu „Tajemství a smysl života“

Litoměřice – Deset let. Tak dlouho pracoval Petr Vachler, bývalý ředitel České filmové a televizní akademie a duchovní otec filmové ceny Český lev, na svém druhém celovečerním filmu. Diváci z Litoměřic a okolí snímek uvidí už tento pátek 17. listopadu. Kino Máj ho uvede v exkluzivní předpremiéře od 19 hodin.

Polohraný dokument má název „Tajemství a smysl života“ a zahráli si v něm například Jan Budař, Barbora Seidlová, Andrea Kerestešová a Josef Polášek.

TRAILER K FILMU si můžete pustit ZDE.

Lístky seženete TADY.

Snímek odhaluje na pozadí zdánlivě obyčejného lidského příběhu důležité aspekty a světy, které zůstávají běžnému vnímání skryté. Co je smyslem života? Co je láska, humor, strach a smrt? Je všechno jen sen? Kdo jsme? Probudíme se, vzpomeneme si? Pomáhají nám bytosti z jiných dimenzí?

Filmová událost roku 2023 je tady! Nenechte si to ujít. Přestože snímek poběží v kinech až 23. listopadu, už nyní stihl vyprodat prostřednictvím předpremiér přes 11 tisíc vstupenek.

K natočení filmu Petra Vachlera inspirovaly cesty po světě a povídání si s šamany v Mexiku, v Peru i na Havaji.

Autoři knižních bestsellerů přeložených do mnoha jazyků jako Deepak Chopra (Metačlověk), Don Miguel Ruiz (Čtyři dohody), Lorna Byrne, (Andělé v mých vlasech) nebo Erich von Däniken (Vzpomínky na budoucnost), jsou jen čtyři téměř z šesti desítek inspirujících lidí, se kterými se ve filmu potkáte.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -