Pondělí, 29 dubna, 2024
19.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceNa farmářských trzích bude tentokrát také čerstvé exotické ovoce

Na farmářských trzích bude tentokrát také čerstvé exotické ovoce

Litoměřice – Svátek nesvátek, Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích v pátek 17. listopadu zaplní prodejci lokálních produktů. Čekat na Vás budou od 7.30 až do 13 hodin.

Na tržnici si v tento den budete moci zakoupit také čerstvé exotické ovoce. Pražská firma Tropicorner přiveze mini banánky, avokádo, kokosy a další čerstvou exotiku lahodné chuti. Součástí budou i ochutnávky a prodej produktů z vybraného ovoce.

Trhy budou tentokrát opravdu pestré, a tak pro Vás bude nachystán také stánek s holandskými sýry a stánek se zabíjačkovými produkty a bavorskými specialitami. Nebude chybět ovoce a zelenina, uzené ryby a rybí saláty, pečivo, poctivé, domácí sladkosti, mošty, víno a mnoho dalších dobrot.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -