Neděle, 28 dubna, 2024
16.8 C
Litoměřice
DomůKulturaUžijte si v sobotu Otevřené vinné sklepy na Podřipsku!

Užijte si v sobotu Otevřené vinné sklepy na Podřipsku!

Roudnice nad Labem – Ochutnejte (nejen) svatomartinská vína, popovídejte si s vinaři a prohlédněte si jejich sklepy a nabídku! Poslední  velká vinařská akce letošního roku je tady – proběhne už v sobotu 11. listopadu. Do Otevřených vinných sklepů na Podřipsku se tentokrát zapojí 7 vinařů.

V ceně vstupenky (250,- Kč v předprodeji 270,- Kč na místě) je degustační sklenička s logem akce. Mezi jednotlivými vinaři Vás pohodlně převezou vínobusy, které znáte z minulých let.

V rámci akce navštívíte vinařství v Jeviněvsi a nově fungujícího vinařství Vytrhlík v Hrušovanech. Dále navštívíte roudnické vinařství přímo na zámku a na sále KD Říp budou svá vína nabízet Vinařství Schoř, Vinařství Podrábský, Vinařství Vondrák a Vinařství Piksa. Vinaři budou nalévat nejen známá vína předchozích ročníků, ale i letošní mladá vína roku 2023. 

Jednotlivé vzorky vín se budou u každého vinaře platit pouze elektronicky, a to přes nabité čipy. Dobíjecí místa budou v IDC Podřipska, v KD Říp, v Jeviněvsi a v Hrušovanech.

Startovací místo je jako obvykle v Informačním a dopravním centru Podřipska v roudnické Arnoštově ulici. Akce začíná v 9 hodin ráno a vyvrcholí v Kulturním domě Říp, kde bude od 19 do 22 hodin probíhat taneční after party s Madiou.

Podrobnosti o akci jsou ZDE.

Autorkou úvodní fotografie je Anička Hrochová.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -