Neděle, 28 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLitoměřičanka Jiřina Hladíková oslavila sté narozeniny

Litoměřičanka Jiřina Hladíková oslavila sté narozeniny

LitoměřiceÚctyhodné sté narozeniny dnes v Domově na Dómském pahorku oslavila Litoměřičanka Jiřina Hladíková. K jejímu významnému životnímu jubileu ji přišli popřát také místostarostka Litoměřic Alena Rožcová a vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Renáta Jurková. Mezi gratulanty nechyběly ani zástupkyně domova a zaměstnankyně okresní zprávy sociálního zabezpečení.

Paní Jiřina Hladíková se stých narozenin dožívá ve velmi dobré kondici a po předání květin a dárkových košů gratulantům dokonce zarecitovala část básně Chodská od Elišky Krásnohorské.

Ačkoli se oslavenkyně narodila na Moravě, většinu svého života strávila v Litoměřicích. Na škole v Praze, kde se učila modistkou se totiž seznámila se svým budoucím manželem, se kterým později přesídlila právě do Litoměřic a společně tu vychovali své syny.

Představitelé města chodí blahopřát litoměřickým občanům u příležitosti jejich významných jubileí pravidelně. V současné době žijí ve městě pouze čtyři lidé, kteří letos oslavili stovku.

Autor: Michaela Rozsypalová

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -