Gastrocentrum Pohoda tento týden nabídne meruňkové knedlíky i řízek

0
211

Litoměřice – Nestíháte přes týden vařit, ale nechce se Vám stravovat v rychlém občerstvení nebo v samoobsluze? Nechte to na Pohodu! Litoměřické Gastrocentrum Pohoda vaří každý všední den pět hlavních jídel, z toho jedno salátové. Naobědváte se za sympatických 95,- Kč + 15,- Kč stojí polévka.

V pondělí 16. října se nechte pozvat na pikantní guláš Samuraj s těstovinami. Bude i pečená sekaná s bramborem a Kežmarská pečeně s knedlíkem. Pokud Vás ani jedno jídlo nezaujalo, vsaďte na bramborové krokety se špenátem. A jestli aktuálně jedete na „zdravější vlně,“ radost Vám udělá salát s nivou, cherry rajčátky a dýňovými semínky. Pondělní polévka je květáková.

V úterý 17. října je polévka drůbeží s nudlemi. V nabídce hlavních jídel bude kuřecí kung-pao s dušenou rýží a vepřové na paprice s knedlíkem. Fanoušky české klasiky potěší šunkofleky, ke kterým dostanete červenou řepu. Smažená játra s bramborem a tatarkou se na pultu také dlouho neohřeje. A těstovinový salát se šunkou je sázka na jistotu, která se povede vždy.

Ve středu 18. října je tahounem nabídky bramborák plněný masovou směsí. Pro pořádné chlapy bude připraven sedlácký vrabec se zelím a knedlíkem. Závitek z mletého masa, který je plněný klobásou – lázeňský špaček – Vám bude určitě také chutnat. Na Pohodě k němu podávají bramborovou kaši. Pro milovníky jednoduchých, ale poctivých a dobrých jídel bude to pravé zeleninové rizoto. V sekci salátových jídel je ve středu ledový salát s ředkvičkami a sýrem. Polévka poloviny pracovního týdne je hrášková s drobením.

Ve čtvrtek 19. října si nenechte ujít zapečené rybí filé s bramborem. Bude i zdejší vyhlášený Cézar salát a vepřové maso na houbách s dušenou rýží. Špagety s tomatovou omáčkou a sýrem nikdy nezklamou. A chutnat Vám budou určitě také plněné bramborové knedlíky se špenátem. Polévka bude ve čtvrtek hovězí zeleninová s masovými noky.

V pátek 20. října bude polévka tradičně hutnější – dršťková. Zváni jste i na smažený vepřový řízek s bramborem a na španělské ptáčky s rýží. Salát s čočkou a vejcem Vás příjemně zasytí, ale nezatíží. Nebo si dejte srbské rizoto – směs rýže, masa, rajčatového protlaku a zeleniny. Jedno hlavní jídlo z páteční nabídky bude tradičně sladké – těšte se na meruňkové knedlíky s tvarohem.

Výdej obědů probíhá od 10.30 do 14 hodin.

Gastrocentrum Pohoda najdete v Litoměřicích v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice – na Mírovém náměstí.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Fotky na dlažbě tentokrát cílily na fanoušky vlaků a železnice
Další článekLITOMĚŘICE: Rádobydivadlo Klapý předvedlo u Fér Kafe absurdní grotesku

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno