Neděle, 28 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyVečerní show festivalu Tajemný Orient opět nabídne parádní podívanou

Večerní show festivalu Tajemný Orient opět nabídne parádní podívanou

Roudnice nad Labem – Kulturní dům Říp v Roudnici nad Labem bude tuto sobotu 14. října hostit večerní show festivalu orientálního tance s názvem TAJEMNÝ ORIENT. Buďte u toho a od 19 hodin si užijte parádní podívanou, kterou obstarají špičky české a slovenské taneční scény.

Předprodej vstupenek je cenově zvýhodněný! Lístky na večerní show si proto kupte ZDE.

Festival TAJEMNÝ ORIENT pořádá roudnické Taneční a pohybové studio Caravana.

Ve večerním programu vystoupí například taneční skupina Matahari Group z Prahy, která na české orientální scéně funguje už od roku 2007 a za tu dobu získala řadu prestižních ocenění. Za nejcennější přitom považuje to, které získala na festivalu v Káhiře.

Vystoupí také Karolina Straus Idris, orientální tanečnice a lektorka jógy. V rámci večerní show předvede orientální tanec v jeho tradičním pojetí.

Do programu přispěje i orientální tanečnice Sahar z Hradce Králové, která mimo jiné získala speciální cenu Marockého království za příspěvek k česko-marockým vztahům. Její taneční skupina Sahar group se věnuje marockým folklórním tancům.

A nadchne i plzeňská taneční skupina Daima, která existuje už od roku 2012, získala řadu prestižních mezinárodních ocenění a po celou dobu své existence si zachovává osobitý styl oblékání i tance.

Živou hudbu na večerní show zajistí pražská bubenická formace Haiya Tabla.

FACEBOOKOVÁ UDÁLOST je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -