Dům dětí a mládeže Rozmarýn má ještě volná místa v některých kroužcích

0
106

Litoměřice – Litoměřický Dům dětí a mládeže Rozmarýn hlásí ještě pár volných míst v některých volnočasových aktivitách. Pokud jste si zatím z nabídky nestačili vybrat, dlouho neotálejte. Volná místa se rychle plní.

Volno je například v kroužku, který se zabývá hraním deskových her, v rybářském kroužku, v kroužku včelařů nebo v kroužku Kuchtík, který děti vede k vaření. Ne zcela plnou kapacitu má také výtvarná dílna, kroužek zumby a kroužek Povídálek, který je zaměřený na logopedickou prevenci a hravou formou s dětmi trénuje správnou výslovnost a rozvoj jazykových dovedností.

Jedno volné místo hlásí Rukoprčky, kroužek zaměřený na kreativní činnost a výtvarné techniky, ve kterém se děti učí pracovat s různými materiály – včetně textilu a korálků. Volno má také kroužek Nerf, kroužek Pokémon a kroužek zaměřený na světově uznávanou karetní hru Magic The Gathering.

Kapacita ještě nebyla zcela naplněna ani u florbalistů a v přípravce mažoretek. Ve volném čase se můžete v Rozmarýnu věnovat také tvorbě webových stránek.

Děti ještě stále může zabavit také Technický klub mládeže, který nabízí například kroužek stavebnice MERKUR, kroužek robotiky, programování, modelářství nebo šicí dílnu.

Kompletní nabídku kroužků, které DDM Rozmarýn v tomto školním roce nabízí, najdete ZDE.

Do kroužků se můžete přihlásit on-line, nebo přijďte na recepci Rozmarýnu, kde Vám poskytnou veškerou součinnost a s přihlášením ochotně poradí.

- Naši partneři -
Předchozí článekČÍŽKOVICE: Dobrovolníci z Holcimu pomáhali na zahradě Domova Na Svobodě
Další článekLITOMĚŘICE: Lingua Universal hledala svého Masterchefa
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno